Μητέρα σου χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τις θυσίες σου να με μεγαλώσεις και να με κάνεις έναν σωστό άνθρωπο, με τα σωστά ιδανικά, ώστε να καταφέρω να δημιουργήσω το δικό μου μέλλον με ήρωα μου πάντα εσένα.

Μητέρα μεγαλώνω σιγά σιγά, αλλά όσα χρόνια και να περάσουν πάντα θα σε κοιτάζω και θα αισθάνομαι περήφανος που είμαι παιδί σου. Όσα χρόνια και να περάσουν θα είμαι εκεί δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές όπως έκανες εσύ για μένα όταν ήμουν μικρός.

Πάντα θα σου είμαι ευγνώμων για όλα, για τις φορές που ξενύχτισες επειδή ήμουν άρρωστος και χρειαζόμουν κάποιο δίπλα μου, για τις στιγμές που δεν τα πήγαινα καλά με το σχολείο και μου έδινες δύναμη να συνεχίσω. Είσαι ο λόγος που βρίσκομαι τώρα σε αυτή τη θέση, ο λόγος που θέλω να πετύχω για να σε βλέπω χαρούμενη, σου αξίζει.

Θέλω να σου ζητήσω συγνώμη για τις στιγμές που σε στεναχώρησα με τη συμπεριφορά μου ή με τις πράξεις μου. Ήμουν μικρός δεν καταλάβαινα τις θυσίες σου, είχα δεδομένα όλα όσα μου πρόσφερες χωρίς να σκεφτώ πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε τα μισά από εκείνα που έδινες εσύ σε μένα. Τότε κατάλαβα την αξία τις οικογένειας.

(Μητέρα είναι μόνο μια, κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει την παρουσία της. Πάρτε την μητέρα σας αγκαλιά και πέστε της ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά σας, γιατί αν περιμένουμε μια συγκεκριμένη μέρα να πούμε ευχαριστώ στον άνθρωπο που μας έφερε στη ζωή, χαθήκαμε.)